Kan man drikke vann på danskebåten?

Vannet i Danmark er underlagt strenge restriksjoner, ikke minst fordi mye av det er renset, så det er generelt helt trygt å drikke det. I hvertfall så lenge det kommer ut av springen.

Hvor gammel må man være for å ta danskebåten?

Den generelle aldersgrensen på danskebåten er 20 år uten følge av foresatte/ledsager (med minicruise menes reise tur/retur med samme skip). På øvrige reiser med danskebåten, som f. eks. enveisreiser og hotellturer, er aldersgrensen 18 år uten følge av foresatte/ledsager.

Når er DFDS i Oslo?

Ta ferge mellom Oslo og København

DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver eneste dag kl 16.30 og har ankomst kl 09.45 neste morgen.

Kan man drikke vann på danskebåten? – Related Questions

Kan man ta med mat på DFDS?

Om bord finner du flere restauranter å velge mellom, alt etter hva du føler for å spise: deilige buffet der du velger dine favoritter, à la carte med sesongens ferske råvarer, eller steinovnsbakt italiensk pizza. Bon appétit! Husk at måltider må bestilles senest 32 timer før avreise.

Er det nett på DFDS?

Velg den av de 5 tilgjengelige Internett-pakkene som passer best til dine behov. Strømming, nettlesing, chatting, e-post og sosiale medier. *Med Surf Streaming-pakken kan du strømme opptil 2 filmer (1 GB).

Hvor ofte går danskebåten?

Skipene-danskebåten. Hver dag er det mange avganger med Skipene-danskebåten fra Norge til Danmark.

Når startet DFDS å seile Oslo København?

Pearl Seaways ble kjøpt av DFDS i 2001 og hadde sin første tur mellom Oslo og København 26. juni 2001. Skipet er det største på OsloKøbenhavn-ruten og har plass til 2168 passasjerer og 350 biler.

Hvor lenge er danskebåten?

Eksisterende ruter
AvreisehavnAnkomsthavnReisetid
OsloFredrikshavn12 timer – 12 timer og 15 min.
BergenHirtshals18 timer
OsloKøbenhavn17 timer
LangesundHirtshals 4 timer og 30 min.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Kan man betale med euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Har man dekning på danskebåten?

Det er internettilgang og mobildekning på alle våre skip. Kommunikasjonen går hovedsaklig via satellitt så driftsforstyrrelser kan forekomme.

Er det taxfree på danskebåten?

danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks. Her kan man gjøre mange kupp om man tar seg tid til å se gjennom hele butikken. I tillegg har butikkene egne avdelinger for varer som parfyme og klær.

Hvor mange liter øl over grensen?

Kvote for alkohol og tobakk:
VaretypeMengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 %1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 %1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 %2 liter

Er alkohol billig i Danmark?

Tall fra SSB viser at matvarer og alkoholfrie drikkevarer var 17 prosent billigere i Danmark enn i Norge i 2019. Med utviklingen i kronekursen det siste året, er maten vi kjøper i landet nå, bare litt billigere for oss. Alkohol og tobakk koster fremdeles omtrent halvparten av hva det gjør i Norge.

Er ting billigere på taxfree?

– Hovedkonklusjonen er at 90 prosent av produktene var billigere i nettbutikkene enn på taxfree. Det er nok ganske oppsiktsvekkende for mange reisende, som tror taxfree automatisk innebærer at ting er billig, sier sjef for Prisjakt Norge, Carolina Appelqvist.

Hva er lurt å kjøpe på tax free?

Vin, sprit, tobakk og sjokolade er de klassiske taxfree-varene som reisende vet at de kan spare gode penger på taxfree-handelen, sier norgessjef Christoffer Reina for prissammenligningstjenesten Prisjakt.no til Nettavisen.

Kan man kjøpe så mye man vil på taxfree?

Har du reist fra Norge og vært utenlands i minst 24 timer, kan du ta med deg en mengde varer til en samlet verdi av NOK 6000 toll- og avgiftsfritt. For opphold ute av Norge i mindre enn 24 timer, halveres kvoten, og du kan ta med deg varer til en verdi av NOK 3000 toll- og avgiftsfritt.

Leave a Comment