Når er Hurtigruta i Rørvik?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstTid i havn
Rørvik21:4020 minutter
Brønnøysund01:3510 minutter
Sandnessjøen04:3515 minutter
Nesna06:0010 minutter

Hvor er Hurtigruta nå?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Når er Hurtigruta i Rørvik? – Related Questions

Hvilken hurtigrute er nyest?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvilken hurtigrute er størst?

I bruttotonnasje (lukket volum) er dagens største skip MS «Midnatsol» omtrent 25 ganger større enn DS «Vesteraalen», det første hurtigruteskipet. Passasjerkapasiteten er økt fra DS «Vesteraalen»s 200 til MS «Midnatsol»s 1 000.

Hvem er eier av Hurtigruten?

Hurtigruten AS er et norsk rederi som blant annet opererer Hurtigruten og tilbyr oppdagelsesreiser med ekspedisjonsskip. Rederiet eies av Silk Midco AS, der hovedaksjonær er det London-baserte investeringsselskapet TDR Capital.

Hvem eier Havila kystruten?

Selskapet er eigd av Per Sævik saman med barna Njål Sævik, Hege Sævik Rabben og Vegard Sævik, som utgjer styret i selskapet.

Hvorfor heter det Hurtigruten?

I 1893 ble kaptein Richard Withs dampbåt, DS Vesteraalen, satt i trafikk langs norskekysten. De daglige avgangene gikk først fra Trondheim til Hammerfest, og senere fra Bergen til Kirkenes. Fordi turen bare tok syv dager fikk den navnet Hurtigruten.

Hvilke havner går Hurtigruten innom?

Havner
 • Bergen – inngangsporten til fjordriket.
 • Berlevåg – “Heftig og begeistret”
 • Bodø – mellom polarsirkelen og Lofoten.
 • Brønnøysund – kystbyen midt i Norge.
 • Båtsfjord – velkommen til villmarken i Finnmark.
 • Finnsnes – inngangsporten til Senja.
 • Florø – Norges vestligste by.
 • Geirangerfjorden er en av Norges største attraksjoner.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Kan man drikke vannet på Hurtigruta?

Det er trygt å drikke vann fra kranen om bord. Våre Platinum gjester har en drikkepakke inkludert, denne kan også kjøpes om bord.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Hvordan få rabatt på Hurtigruten?

Slik får du rabatt hos Hurtigruten:
 1. Bestill direkte fra Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post booking@hurtigruten.com.
 2. Telefonbestillingen er åpen mandag til fredag mellom kl.
 3. NAF-medlemsnummeret ditt må oppgis ved bestilling.
 4. NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Du vil ha tre timer til å utforske Trondheim. Her finner du mange høydepunkter, enten på egenhånd eller på en av utfluktene vi tilbyr.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Kan man sove på Hurtigruten?

I hele sommer har Hurtigruten tilbudt turistene å sove på dekk under midnattssola. Utstyrt med komfortable soveposer, og ikke minst solbriller, har turistene kunnet nyte sola 24 timer i døgnet på dekk.

Når kan man sjekke inn på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Hvor mange passasjerer tar hurtigruten?

De er 125 meter lange og 20 meter brede, og kan ta omtrent 700 passasjerer.

Leave a Comment