Når stenger servering på Gardermoen?

Er det alkoholservering på Gardermoen?

Det gis ikke skjenkebevilling for kiosk, storkiosk, bensinstasjon og lignende. For serveringssteder innenfor sikkerhetssonen på Oslo Lufthavn Gardermoen gjelder følgende skjenketider: Alkoholholdig drikk gruppe mindre enn 22 volumprosent kl. 06.00-03.00.

Hva kan man spise på Gardermoen?

Utland
 • Fiskeriet. Hvis du liker sjømat er Fiskeriet stedet å være.
 • Hunter Bar. Hvis du foretrekker vilt fremfor fisk, kan Hunter Bar gi ferien din en pangstart.
 • Bit Union. Hvis du har litt dårlig tid og vil ha med deg mat på flyet, er Bit Union stedet for deg.
 • Haven.
 • W.B. Samson.
 • Bølgen & Moi.
 • Humle & Malt.
 • Jamie’s Deli.

Er Gardermoen åpen om natta?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Når stenger servering på Gardermoen? – Related Questions

Hvor tidlig bør man møte på Gardermoen?

Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner som regel 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Når er det mest folk på Gardermoen?

juni og fredag 14. juni er sommerens to største reisedager. – Den store sommerferieutfarten starter tidligere enn folk forventer og allerede fredag 7. juni får vi den travleste dagen så langt i 2019.

Hvordan komme seg til Gardermoen på natten?

Det første du bør gjøre er å sjekke om du rekker å ta tog eller buss. Det siste flytoget fra Gardermoen til Oslo går klokka 00.50 og er fremme 01.19. Den siste bussen fra Gardermoen til Oslo går 00.15 og er fremme i Oslo ca. 01.00.

Hvor lenge kan man stå på Gardermoen?

På forplassen ved avgangsområdet på Oslo lufthavn kan man oppholde seg i 7 minutter for av- og påstigning. Står man utover dette påløper det kostnad.

Når går siste buss fra Gardermoen?

Siste avgang fra Oslo Lufthavn går kl. 00:25. Inntil 4 barn under 16 år reiser gratis i følge med en voksen. Billetten er gyldig på valgfri avgang på valgt dag.

Er flyplassen døgnåpen?

Døgnåpen alle dager, men vær oppmerksom på at det er et begrenset tjenestetilbud utenfor den ordinære kontortiden som er mandag-fredag mellom klokken 08.00 og 15.30.

Når åpner bag drop Gardermoen?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Hvor mye kostet Gardermoen?

Flyplassen åpnet i oktober 1998, samtidig som Oslo lufthavn Fornebu ble nedlagt. I 2017 kom ny terminal på 117 000 kvadratmeter. Totalt har flyplassen kostet 34 milliarder kroner (2017).

Hvor lenge før må man sjekke inn på flyplassen?

Aller siste mulighet til å sjekke inn og levere bagasjen din er 30 minutter før avgang på flyreiser i Norge. På internasjonale flyreiser du sjekke inn og levere din bagasje senest 45 minutter før avgang.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hvordan sjekke inn på automat flyplass?

Innsjekking på automat

Den enkleste måten å sjekke inn på, er ved hjelp av automatene. De finner du i nærheten av innsjekkingsområdet til ditt flyselskap. Her velger du sete og skriver ut boardingkort. Har du bagasje du skal sjekke inn kan du skrive ut bagasjelapp fra innsjekkingsautomaten.

Hvorfor sjekke inn på forhånd?

Fra kundens ståsted er innsjekkingen først og fremst for at de skal kunne sjekke inn bagasje som skal fraktes i lasterommet på flyet, og for å få et boardingkort og et eget sete hvis de ikke har et ennå. Passasjerer må ha boardingkort for å kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen.

Hvordan få boarding pass?

Ja, du må alltid ha et boardingkort for å gå gjennom sikkerhetskontrollen. Du kan et digitalt boardingkort i SAS App eller et boardingkort fra en SAS Self Service-automat på flyplassen ved å bruke bestillingsreferansen.

Hva skjer om man ikke sjekker inn på fly?

Om du har sjekket inn eller ikke, har ingen betydning. De tar deg av flighten 20/30 minutter før avgang (tar deg av = “har mulighet for”). Du kan endre dato, tid, reisemål og navn på samme billettype fram til 30 minutter før opprinnelig avgang.

Hvor lenge før flyavgang innland?

Vi anbefaler at du sjekker inn minst 60 minutter før avgang for innenlandsreiser. For flygninger innenfor Skandinavia og Finland anbefaler vi innsjekking to timer før avgang. Gjelder alle reisende. Innsjekking/bagasjelevering stenger 30 minutter før avgang.

Hva må tas ut i sikkerhetskontrollen?

Du skal være trygg når du skal ut og fly.

Dette skal i plastkasser for gjennomlysning

 • Håndbagasje.
 • Større elektriske artikler (for eksempel PC, kamera, nettbrett, håndholdte spill osv.)
 • Mobiltelefon skal pakkes i håndbagasje eller ytterklær.
 • Ytterplagg og jakker.
 • Sko med metallinnlegg, belter med metallspenner og lignende.

Leave a Comment