Når er Rammstein til Norge?

Full gjenåpning sikrer Rammstein konserten i Oslo 24. juli 2022 – Rockman.

Hva er Norges største konsert?

Den 24 juli 2022 besøkte det legendariske tyske bandet, Rammstein, Oslo på Bjerke Travbane. Etter en 2 års ventetid, fikk de endelig komme til Norge igjen. I 2019 spilte til på Ullevaal Stadion foran 30,000 og satte i gang et av Norges beste konsertshow foran doblet så mange i 2022.

Hvor mange skal på Rammstein Oslo?

Søndagens konsert i Oslo var den største med betalende publikum i Norge noensinne. Det var scenefyrverkeri under hele konserten. Det pyrotekniske showet varte under hele konserten.

Når er Rammstein til Norge? – Related Questions

Hva er verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

Hva kostet billett til Rammstein?

Minner om at kjøp og salg skjer på fansale.no. Feuerzonebilletter koster opptil 1754,4 kr og ordinære billetter 1050,4 kr. Det er for tiden mange billetter tilsalgs.

Hvor mange skal på Rammstein?

– Dette kommer til å bli en helt unik opplevelse, sier Jørgen Aass. Han er sikkerhetssjef under søndagens Rammstein-konsert på Bjerke travbane. Der skal 60 000 mennesker samle seg for å se det tyske metallbandet, som er særlig kjent for sine spektakulære sceneshow, med fyrverkeri og ikke minst pyroteknikk.

Hvor mange var på Rammstein konsert?

30.000 publikummere gjorde det på Ullevaal stadion for tre år siden, og i kveld fikk dobbelt så mange oppleve verdens største og mest ekstraordinære undergrunnsband på en travbane i Oslo. Trondheim ble snytt for opplevelsen i 2020 og 2021 på grunn av pandemien, og så ble det i stedet Bjerkes debut som konsertarena.

Hvor mange var på Rammstein?

Rammstein er et tysk industriell metalband grunnlagt i Berlin i 1994. Bandet består av de samme 6 medlemmene som grunnla bandet; Vokalist Till Lindemann, sologitarist Richard Z. Kruspe, rytmegitarist Paul Landers, bassist Oliver Riedel, trommeslager Christoph Schneider, og keyboardist Christian «Flake» Lorenz.

Hvor mange trailere Rammstein?

Det åpenbare svaret er at Rammstein leverer et show så spektakulært at få har sett noe liknende. Det skal etter sigende over 100 trailere til for å flytte band, produksjon og den spesiallagde scenekonstruksjonen fra by til by.

Hva tjener Rammstein?

Inntekten på Rammstein er 869.3K for 2022. Det er en omtrentlig prognose og kan variere i området mellom 866.6K – 998K.

Hva står Rammstein for?

Sangen og navnet Rammstein omhandler en flyulykke ved byen Ramstein 28. august 1988 hvor 67 tilskuere og tre piloter døde. Ulykken skjedde under en flyoppvisning og regnes som den verste ulykken av sitt slag (under et flyshow). Annonsere?

Hvor kan jeg selge Rammstein billetter?

Velkommen til fanSALEs artistside for Rammstein! fanSALE er det tryggeste markedet der billetter blir kjøpt og solgt fra fan til fan.

Når begynner Rammstein konserten i Oslo?

Den gledelige nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil kunne beholde billetten sin til showet i Oslo. Konserten som egentlig skulle blitt avholdt i Trondheim i juli i år, lot seg dessverre ikke gjennomføre.

Hvordan kjøpe konsertbilletter av privatperson?

Kjøper du av privatpersoner anbefaler forbrukerrådet at du tar vare på kontaktinformasjon og kvittering. Forbrukerrådet oppfordrer til å kjøpe billett av en offisiell leverandør. Kjøper du fra en privatperson bør det være en du stoler på.

Er det ulovlig å selge billetter?

Det er i utgangspunktet lovlig å videreselge konsertbilletter, men det er ulovlig å ta en høyere pris enn det du selv betalte for billettene. Å ta en høyere pris er forbudt i henhold til Svartebørsloven.

Kan man selge billetter for høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Leave a Comment